Komunisti: Notari su bili nekorektni 1

Izborna lista „Socijalizam jedini izlaz – NKPJ -SKOJ“ za Skupštinu Srbije RIK-u će biti predata danas (petak) u 18 i 30 časova, kaže za Danas Aleksandar Banjanac, generalni sekretar Nove komunističke partije Jugoslavije.

Prema njegovim rečima, komunisti su se tokom prikupljanja potpisa susretali sa nekorektnim odnosom notara zaduženih za overu potpisa.

– U mnogim gradovima Srbije nismo uspeli da dobijemo termin za overu. U Beogradu se na primer svega troje od 48 notara odazvalo našem zahtevu za overu potpisa, u Novom Sadu samo jedan i to samo na sat vremena. U Kovinu je notar izričito odbio da nam overava potpise, slično je bilo i u Obrenovcu i tako dalje. Notari su nesposobni i ne žele da obave posao koji im je poveren, bilo je izbora u ovoj zemlji i pre notara i taj proces može efikasno da se organizuje i bez njih. Reč je dakle o jednoj izlišnoj profesiji. Mi smo se i ranije zalagali a i nadalje ćemo da se ukine profesija notara, odnosno javnih beležnika – ističe Banjanac.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Komunisti: Notari su bili nekorektni”

  1. notari su izmisljena kategorija kao i izvrsitelji (uterivaci!) da bi se jos vise zajahalo gradjanstvo i stvorila atmosfera straha i saginjanja pred (udaljinim) vlastodrscima. Zahtev komunista ( a tako bi trebalo da bude i sa ostalim nekapitalistickim i nemonarhistickim partijama) je opravdan i moralan.!!!

    • Glas će dobiti samo oni koji se zalažu u koji će ukinuti notare, javne beležnike, izvršitelje, komunalnu miliciju i ostale parazite našeg društva.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.