Obradović: Vučiću želim zatvorsku biblioteku 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Lider Dveri Boško Obradović rekao je danas da je bojkot samo sredstvo da Srbija dođe do poštenih i slobodnih izbora i do poštenog suđenja „kriminalcima iz vlasti“, koji su ogrezli u korupciju.

Reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi Obradović voleo da Vučić bude ubijen, ali da to ne govori „jer nije popularno“, lider Dveri je rekao da predsedniku Srpske napredne stranke želi dobro zdravlje i dug život.

„Želim mu i pošteno suđenje, i dobru biblioteku u zatvoru na višegodišnjoj robiji koju je zaslužio. Kao hrišćanin ne mogu da mrzim, i po tome se svi mi u opoziciji razlikujemo od aktuelne vlasti“, istakao je Obradović, na konferenciji za štampu Saveza za Srbiju.

Navodeći da „nas je Vučić zadužio brojnim izdajama i drugim vidovima gaženja našeg dostojanstva“, Obradović je primetio da sve to treba da se razreši na poštenim izborima.

„To treba da se razreši tako što će nezavisne institucije da se bave onima koji su ogrezli u kriminal i korupciju, i na tome ćemo insistirati“, precizirao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari