Radikali predali izbornu listu za pokrajinske izbore 1Foto: BETA/DRAGAN GOJIC/MO)

Srpska radikalna stranka (SRS) predala je izbornu listu sa 120 kandidata za poslanike u Skupštini Vojvodine koju je svojim potpima podržalo 6.285 birača, saopšteno je danas iz te stranke.

SRS je navela da izborna lista nosi naziv „Dr Vojislav Šešelj – SRS“ a nosilac liste je predsednik te stranke Vojislav Šešelj.

U kampanju za pokrajinske izbore srpski radikali idu pod sloganom „Dosledno“.

„Zašto smo se opredelili za ovaj slogan? Zato što su doslednost, principijelnost, nepokolebljivost, poštenje i znanje u genetskom kodu i ličnoj karti SRS, od osnivanja do danas. To je znak raspoznavanja srpskih radikala. SRS zna šta su problemi i prioriteti u Vojvodini i ukoliko nam gradjani ukažu poverenje svim raspoloživim sredstvima borićemo se za kvalitetniji život u svim delovima severne srpske pokrajine“, izjavio je prvi na listi Đurađ Jakšić.

Jakšić je dodao da je SRS predložila ljude koji gradjane nikada nisu prevarili, koji su pokazali da su stručni, iza kojih nema ni jedne kriminalne afere i koji su spremni da se žrtvuju za ideju.

„Na našoj listi je veliki broj novih, mladih i obrazovanih ljudi, koje želimo da afirmišemo kroz nastupe u Skupštini Vojvodine i odgovorne pozicije u izvršnoj vlasti. Pozivam ljude da izadju na izbore 26. aprila i da svoje poverenje ukažu onima koji ih nikada nisu izneverili, a to su srpski radikali“, rekao je Jakšić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari