Vučić (SNS): Voleo bih da osvojimo 1,7 ili 1,8 miliona glasova 1Foto: Tviter/SNS SRBIJA

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je nakon glasanja da bi voleo da njegova stranka na dananšnjim izborima osvoji 1,7 ili 1,8 miliona glasova.

„Posle gotovo osam godina vlasti u uslovima kada vam tako žestoku kampanju vodi veliki broj tajkunskih medija i mnogih drugih – onda je to neverovatan uspeh kojim samo možete da se ponosite“, kazao je Vučić novinarima u Beogradu.

Rekao je da je „veoma zadovoljan“ što do podneva nije bilo „nikakvih ozbiljnih nepravilnosti“ i što izbori protiču „u demokratskoj atmosferi“ i naglasio da je na glasanje izašlo 22 odsto gradjana što, kako je rekao, „govori dovoljno o legitimitetu i legalitetu“ izbora.

„Bilo je manje incidenata nego ikada u eri naše višestranačke parlamentarne demokratije i nadam se dobrom rezultatu“, istakao je Vučić.

Dodao je da će o planovima za budućnost govoriti tek nakon što dobije rezultate glasanja, jer ga narod „još nije ovlastio“.

Kazao je da je na Kosovu odziv građana do sada najbolji.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Vučić (SNS): Voleo bih da osvojimo 1,7 ili 1,8 miliona glasova”

  1. Voleo bi… da nije to možda zato što prema svim istraživanjima ima realnu podršku između 15 i 20%? Kada bi zaista svi bili u obavezi da glasaju $N$ bi bio smešan.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.