Za kraljevinu Srbiju: Hitno pronaći i kazniti vandale koji uništavaju naše bilborde 1Žika Gojković Foto: J. Z. T.

Koalicija Za kraljevinu Srbiju zatražila je hitno pronalaženje i procesuiranje vandala koji su u pet gradova Srbije uništili predizborne bilborde te koalicije.

Lider koalicije Žika Gojković izjavio je da je jasno da se republikanske stranke plaše „jedine istinite rodoljubive liste“ i naveo da su ih takvi postupci iznenadili.

„S obzirom da su nam uništeni bilbordi od Vrbasa do Vranja isti dan, jasno je da je akcija smišljena i organizovana.

Od početka predizborne kampanje naše predstavnike napadaju članovi i simpatizeri drugih stranaka, koje znaju da će građani Srbije u velikom broju glasati za obnovu Kraljevine Srbije.

Ovakvi postupci nas ne plaše, jer znamo da smo na pravoj strani“, poručio je Gojković.

Iz te kolacije su poručili svim političkim protivnicima da će još jače nastaviti sa izbornom kampanjom i da ih ovi napadi neće zaplašiti.

„Budućnost Srbije je u promeni sistema i to je danas svima jasno. Ponosni smo što sve više gradjana Srbije prepoznaje Koaliciju Za kraljevinu Srbiju kao jedinu opciju na predstojećim izborima koja nudi istinske promene“, zaključili su oni.

Koaliciju za kraljevinu Srbiju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front i Srpski pokret monarhista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari