Zrenjanin: Na izbore izlazi 10 lista 1Zrenjanin Foto: M. Pudar

Grupa gađana „Dosta je bilo – Saša Radulović“, podnosilac liste Suverenisti, uspela je da ispravi nepravilnosti sa obrascima u roku od 48 sati koje je dobila od Gradske izborne komisije u Zrenjaninu.

Konačno, na izbore u ovom gradu izlazi 10 lista koje su predložile stranke, koalicije i grupe građana. Prva na listi za lokalne izbore je Kolicija „Aleksandar Vučić – za našu decu“ a nosilac liste je ministar privrede Goran Knežević.

Druga na listi je koalicija „Ivica Dačić – Socijalistićka partija Srbije – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“. Treću listu predala je stranka Savez vojvođanskih Mađara, četvrtu listu predala je koalicija Vojvođanski front-ujedinjeni za demokratski Zrenjanin koju čine LSV, Vojvođanska partija, Zajedno za Vojvodinu i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini. Prvi na listi je Bojan Kostreš. Petu listu predala je koalicija „Pokret Metla 2020. – borba za vodu, vazduh, zemlju“. Nosilac liste je potpredsednik DSS-a Zoran Sandić. Šestu listu predala je Zelena stranka, sedmu listu predala je Koalicija za Kraljevinu Srbiju koju čine POKS i Monarhistički front. Osmu listu predala je grupa građana „Zdrav razum – Dalibor Radosavljević“, devetu listu pod nazivom „Dr Vojislav Šešelj“- Srpska radikalna stranka“ predala je SRS a desetu listu „Suverenisti“ grupa građana „Dosta je bilo – Saša Radulović“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari