Jeremić: Nema saradnje sa trojanskim konjima 1Vuk Jeremić u Grockoj Foto: narodna.org.rs

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da će ta stranka u dijalogu za izborne uslove, i eventualno kasnije na izborima, sarađivati isključivo sa onima koji su održali reč i bojkotom junskih lažnih izbora pokazali da nisu trojanski konji aktuelne vlasti.

„U frontu u kojem je Narodna stranka za trojanske konje nema mesta – i tačka. Zarad jedinstva opozicije nastavili smo saradnju čak i sa onima koji su letos pokušali da nas unište. Ali nećemo da se petljamo sa onima kojima je Aleksandar Vučić skupljao, a Aleksandar Šapić overavao potpise“, rekao je Jeremić na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Narodne stranke Grocka, a prenosi pres služba Narodne stranke.

Jeremić je naveo da se polako „kristališu odnosi u opoziciji“ i da je Narodna stranka ponosna na svoju tešku odluku o bojkotu, što je „režim nateralo da najavi prevremene izbore“.

„Održali smo reč, i time došli u priliku da utičemo na izborne uslove kroz predstojeći dijalog uz posredovanje EU. Ako hoćemo da u tom dijalogu budemo uspešni, ne možemo pored sebe imati one koji su izašli na prethodne izbore, čime su pokazali da im je i tada bilo dovoljno dobro. Ko je izdao jednom, izdaće i drugi put“, rekao je on.

Jeremić je dodao da je Narodna stranka u Grockoj letos doživela udarac ispod pojasa, ali da je iz tog iskušenja izašla mnogo jača.

„Ljudi koji su tada otišli su simbol onoga što je pogrešno u politici. Sa nama su se zdravili i grlili do poslednjeg dana, a mesecima unazad su planirali da nam zabiju nož u leđa. Preleteli su u jednu drugu stranku, i dobro je što su to učinili, jer im je vrednosno tamo i mesto“, rekao je Jeremić.

Na skupu su govorili i potpredsednici Narodne stranke Zdravko Ponoš i Miroslav Aleksić. Za predsednika Opštinskog odbora Narodne stranke Grocka izabran je Igor Stojmenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari