Jovanov: Nemoguće govoriti o sprezi korupcije i politike, a da se ne pomene Đilas 1Milenko Jovanov Foto: FoNet Bozidar Petrovic

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov rekao je danas da je nemoguće govoriti o sprezi kriminala i korupcije sa politikom, a da se ne spomene predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

„Zato je neobično da Đilasu toliko smeta svako spominjanje njegovog imena. Brojao je koliko ga puta spominju u emisijama, koliko puta ga spomenu na sednicama Skupštine, sada i Vučiću broji koliko puta izgovara njegovo ime“, naveo je Jovanov u pisanoj izjavi.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da predsednik Srbije stalnim pominjanjem njegovog imena pokušava da opravda glupost i lopovluk, svoju i svojih saradnika.

„Tužno je slušati kako Vučić u pokušajima da opravda gluposti i lopovluk sebe i svojih saradnika, uporno ponavlja moje ime. To je dokaz frustracije čoveka koga sam pobedio na svakim slobodnim izborima, ali i totalnog raspada sistema u kome se Vučić pita za sve“, naveo je Đilas u pisanoj izjavi reagujući na današnje izlaganje Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari