Jovanović: "Čestitke" na useljenju dve zgrade u "Beogradu na vodi" bez kanalizacije 1Foto: Narodna stranka

Odbornička grupa „Savez za Srbiju“ „čestitala“ je Siniša Malom i Zoranu Radojičiću na useljenju dve zgrade u „Beogradu na vodi“.

Završetak ova dva stambena objekta je usledio nakon tri godine rada, što je vreme za koje bi sposobnija gradska vlast uradila prvu liniju metroa, ili novi most u Beogradu, saopštio je Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda

Da ironija bude veća, zgrade nemaju kanalizaciju ni upotrebnu dozvolu. Oni umesto da dovode kanalizaciju u prigradska naselja, grade nove zgrade u centru grada bez kanalizacije.

Jedina dobra stvar je što ovim tempom strateško zemljište u Savskom amfiteatru neće još decenijama biti trajno uzurpirano, tako da će nova vlast imati mogućnost da izvrši njegovu prenamenu u interesu svih Beograđana. 

Budući da je Siniša Mali izjavio da će Srbija ove godine zabeležiti rast od 4,6 odsto zahvaljujući ovim dvema zgradama, predlažemo da se izgrade još dve, kako bi rast skočio na 9,2 odsto. 

Ovom metodom, Malom neće izmaći Nobelova nagrada za ekonomiju.

Sramno je da ministar finansija i gradonačelnik ovako vređaju inteligenciju naših građana. Pozivamo ih da se uozbilje i da prekinu sa banalnom i površnom propagandom, jer Beograđani žive sve lošije, a nijedan ozbiljniji problem nije rešen u prethodnih šest godina, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari