Jovanović: Čime su Beograđani zaslužili da im grad stoji mesecima raskopan 1Foto: Narodna stranka

Zamenik predsednika odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda Nikola Jovanović postavio je pitanje gradskim čelnicima čime su Beograđani zaslužili da im grad stoji mesecima raskopan, a da se ni preterano dugi rokovi za najjednostavnije građevinske radove ne poštuju.

On je pitao da li je moguće da gradska vlast ne može da rekonstruiše Balkansku ulicu, a da istovremeno obećava metro, podsetivši da je rok za završetak radova u Balkanskoj bio 15. oktobar, a posao neće biti završen ni do Nove godine.

Samo osam radnika je preko leta bilo angažovano, a ulica je pet puta bila otkopavana i zakopavana i sve bi to bilo smešno da nije tužno, jer su zanatske radnje u njoj pred zatvaranjem, a mesecima je otežan pristup porodilištu GAK „Narodni front“, naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, slična situacija je u gotovo svim gradskim opštinama, a javna je tajna da mnoge firme koje dobiju posao ne žele da angažuju dovoljan broj radnika, svesne da neće odgovarati za probijene rokove – jer su u nepristojnom aranžmanu sa gradskom vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari