Jovanović: DSS raspustio sve stranačke odbore po Srbiji 1Miloš Jovanović Foto: Fonet/Marija Đoković

Demokratska stranka Srbije (DSS) raspustila je sve stranačke odbore po Srbiji kako bi otvorila prostor za sve ljude, bez obzira da li su članovi te stranke ili ne, izjavio je danas predsednik te stranke Miloš Jovanović.

Na konferenciji za novinare, Jovanović je rekao da će prostor biti otvoren za sve koji imaju volje da se bez ostrašćenosti bore za naciju i demokratiju, kao ključna načela DSS.

Jovanović je dodao da je u izmenjenim okolnostima borbe za ta načela došlo vreme za smenu generacija u DSS, po dubini.

„Raspuštanje odbora deluje radikalno, ali nije. Jedan ciklus se zatvorio i vreme je da otvorimo prostor za sve ljude, bili oni članovi stranke ili ne, koji imaju volje i energije da se bez ostrašćenosti bore za načela i politička opredeljenja DSS“, rekao je Jovanović.

On je najavio da će desetak odbora DSS biti formirano već narednih dana kao i da će ubrzo biti izmenjen Status stranke.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Jovanović: DSS raspustio sve stranačke odbore po Srbiji”

  1. Drzavotvorna stranka i obrazovan lider. Podrska DSS-u i Milosu Jovanovicu, jedina nada pored ove jalove proEU opozicije.

    • Pa ti ne shvatas da je ovo u stvari put u utapanje u SNS. Ko jos normalan raspusta KOMPLETNU stranacku strukturu u Srbiji???

      • Mozda 70% opozicije koja je bojkotovala izbore? Oni cak ni nemaju sansu da puste mlade ljude na ta mesta jer tih mesta ni nema care

      • Jedina prava i istinska opozicija,koja nas moze odvesti u neku bolju i izvesniju buducnost,nadam se da ce nastaviti i istrajati na svojim nacelima i principima i da se nece pokvariti.Ostanite takvi,kakvi ste,zelim vam sve najbolje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.