Jovanović (SZS): Savski most nacisti nisu uspeli da sruše, neće ni Vesić 1Foto: Narodna stranka

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović je danas ponovio da je neprihvatljivo „svako izmeštanje“ Savskog mosta, jer „prkosi logici i zdravom razumu“, i da Beograđani to zato neće dopustiti.

„Savski most je rekonstruisan 2007. godine i danas je funkcionalan. Uz dodatne inženjerske intervencije, koje ne bi koštale više od dva miliona evra, mogao bi da savršeno služi Beograđanima još decenijama“, rekao je Jovanović u razgovoru s građanima na Bajlonijevoj pijaci u Beogradu.

Jovanović je dodao da bi, s druge strane, svako „izmeštanje“ mosta koštalo pet do deset puta više i bilo izvor nove korupcije i pljačke Beograđana.

„Pozivam građane da ne učestvuju u takozvanoj anketi na sajtu gradske uprave, jer je reč o prevari i licemerju“ pošto „među ponuđenim opcijama nema jedine logične i isplative opcije, a to je da most ostane tamo gde je sada“, rekao je Jovanović.

On je za nedelju najavio akciju opozicije za odbranu Savskog mosta „od najgore gradske vlasti Beograda u novijoj istoriji“.

„Ako Savski most nisu uspeli da sruše nacisti koji su iz Beograda bežali u Srem, neće ni zamenik gradonačelnika Goran Vesić i gradski arhitekta Marko Stojčić“, rekao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari