Koje su javne ličnosti podržale SNS 1Svetlana Ražnatović Ceca Foto: Wikipedia

Srpska napredna stranka je u gotovo svim dnevnim novinama danas u Srbiji na tri strane objavila spisak 1.000 ličnosti iz javnog života koje ih podržavaju.

Na spisku su fudbalska legenda Dragan Džajić, direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, ali i reditelj Jug Radivojević, slikar Milan Cile Marinković, estradni umetnici Svetlana Ražnatović i Šaban Šaulić.

Osim već dobro poznatih imena poput profesora Sime Avramovića, balerine Aje Jung ili košarkaša Milana Gurovića tu su i generali Ljubomir Bajić, Branko Bilbija, novinari i voditelji Mirko Alvirović, Ognjen Amidžić, Snežana Dakić, Petar Denda i Dejan Pantelić.

Spisak estradnih umentika koji podržavaju SNS je poduži, a na njemu su i Aca Lukas, Snežana Đurišić, Merima Njegomir, supružnici Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik, ali i Željko Vasić, Leontina Vukomanović, Slađana Delibašić, Mina Kostić, Dragan Kojić Keba i Mira Škorić.

Vladajuću partiju podržali su i fudbaleri Ivan i Luka Adžić, kao i Stefan Babović, Vladimir Volkov i Goran Bunjevčević, Ivica Kralj, odbojkaš Vladimir Batez, teniser Ilija Bozoljac, košarkaš Boban Marjanović, vaterpolisti Vanja Udovičić, Denis Šefik, rvač Davor Štefanek. Na spisku su i treneri Milan Živadinović, Zoran Gajić i Miroslav Muta Nikolić.

Podršku partiji Aleksandra Vučića dali su i modni kreatori Saša Vidić i Verica Rakočević, ali i glumci Branka Veselinović, Bule Goncić, Slobodan Ćustić, kao i veliki broj operskih pevača među kojima i Jadranka Jovanović Oliver Njego i dirigent Dejan Savić. Na spisku 1.000 javnih ličnosti koje podržavaju SNS su i Ivan Tasovac, Marina Tucaković, književnica Ljiljana Habjanović Đurović, filmski producent Milutin Bata Karadžić, automobilisti Andrej Kolundžić i Dušan Borković, violionista Jovan Kolundžija i Nada Macura.

Srpska napredna stranka objavila je danas oglas u skoro svim dnevnim novinama, izuzev Danasa, za listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ sa spiskom imena od više od 1.000 ljudi koji podržavaju tu listu na beogradskim izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari