Komentarpres: Jeremić hoće bivšeg poslanika SNS u svojim redovima 1Foto:N1

Vuk Jeremić je u razgovorima sa predstavnicima GG „Za napredniji Čačak“ koju predvodi nekadašnji poslanik SNS dr Aleksandar Radojević ponudio ovoj političkoj grupaciji ulazak u Savez za Srbiju, tvrde izvori iz Narodne stranke za portal Komentarpres.

U GG „Za napredniji Čačak“ su potvrdili da je bilo razgovora s Jeremićem i da postoji spremnost da se razgovara sa svim opozicionim snagama. Odbornica GG „Za napredniji Čačak“ Violeta Marković ističe da su sledbenici dr Aleksandra Radojevića istinska opozicija u Čačku i da se iz redova SNS-a plasiraju netačne informacije da su oni rezervni igrači gradonačelnika Čačka.

– Verujem da informacije kako će GG „Za napredniji Čačak“ dati podršku vlasti u slučaju krize zbog neposlušnosti svojih članova i funkcionera ili koalicionih partnera upravo potiču iz redova SNS-a, kako bi zaplašili svoje neposlušne i previše zahtevne odbornike. Mi smo opoziciona grupacija i tako ćemo i do sledećih izbora delovati, prenosi portal.

“Jeremić i ja samo se na kratko videli i neobavezno razgovarali. Nije bilo reči ni o kakvim političkim transferima. Istina je jedino da smo neformalno razgovarali o političkoj situaciji u Čačku i o našoj poziciji na političkoj sceni. Ostajemo prava opozicija lokalnoj vlasti, a da li će biti saradnje sa Savezom za Srbiju to ćemo još videti”, rekao je Radojević za Glas zapadne Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari