Konferencija Skupštine slobodne Srbije 10. agvusta na platou Filozofskog fakulteta 1Foto: Skupština slobodne Srbije

Konferencija za štampu Skupštine slobodne Srbije biće održana u ponedeljak, 10. avgusta, na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, gde će biti reči o nastavku sednice parlamenta, koji je nelegalan i koji je izabran u jednom protivzakonitom procesu, uz ozbiljna kršenja Ustava, najavio je Organizacioni odbor Skupštine slobodne Srbije.

„Biće reči takođe i o koracima koje smo u međuvremenu sproveli u formiranju Skupštine slobodne Srbije, od broja ljudi sa integritetom koji je prihvatio da bude deo ove borbe za obnovu demokratskih vrednosti, do stručnih saveta koje formiramo, a koji će ponuditi rešenja i program za suštinske reforme u našem društvu. Trenutno su formirana dva saveta, za u ovoj situaciji ključne oblasti za građane, a to su zdravstvo i poljoprivreda“, poručili su u najavi.

Kako se dodaje, na konferenciji će govoriti akademik, član Organizacionog odbora Skupštine slobodne Srbije, Dušan Teodorović, pravnik i član Organizacionog odbora Skupštine slobodne Srbije Savo Manojlović i poljoprivednik iz Saveta za poljoprivredu Skupštine slobodne Srbije Dragan Kleut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari