Kosovska policija: Bezbednosna situacija stabilna 1

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da je bezbednosna situacija na severu Kosova stabilna i da je obustavljeno odobravanje godišnjih odmora pripadnicima policije u cilju preventivnog delovanja, prenosi RTK2.

Bojić je objasnio da je odobravanje godišnjih odmora pripadnicima policije obustavljeno u cilju preventivnog delovanja na osnovu pojednih glasina, naglašavajući da je reč samo o preventivi.

„Što se tiče godišnjih odmora pripadnika policije onima koji se nalaze na godišnjem odmoru ne prekida se godišnji odmor, dok je trenutno obustavljeno odobravanje godišnjih odmora pripadnicima policije, a sve u cilju preventivnog delovanja u vezi sa pojedinim natpisima u medijima i pojedinim glasinama. Naglašavam samo preventivno“, citira RTK2 Bojića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Otvorenom pismu Srbima sa Kosova i Metohije kako je uveren da Priština ni ovog puta „neće mrdnuti prstom“ kako bi formirala Zajednicu srpskih opština, a sunarodnike pozvao da ne nasedaju i reaguju smireno, te ne preduzimaju ništa što bi moglo da se iskoristi kao izgovor za akcije protiv njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari