Marković (SNS): Ako imaju dokaze za afere neka podnesu prijave nadležnima 1Foto: facebook / Profile Aleksandar Marković

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković odbacio je danas navode o umešanosti funkcionera SNS u trgovinu oružjem i pozvao one koji pričaju o tim aferama da se obrate nadležnima i podnesu prijave ako imaju dokaze.

On je na konferenciji za novinare rekao da dokaza nema, već da iza navodnih afera samo postoji „želja da se po svaku cenu nanese šteta funkcionerima SNS i Aleksandru Vučiću“.

„Po ko zna koji put smo ovde slušali razne teorije zavere od pripadnika Đilasovog preduzeća, a koje se svode na puko prepričavanje davno prepričanih tekstova ‘Tabloida’ Milovana Brkića“, rekao je Marković.

On je dodao da ni za jednu aferu koju iznosi „Đilasovo društvo“ ne postoje dokazi.

„Ako imaju dokaze neka idu u tužilaštvo i obrate se nadležnim organima i podnesu prijave, ali oni nemaju dokaze“, rekao je Marković.

Upitan da li zna člana SNS Miodraga Pušicu i Slobodana Tešića koji se vezuju za trgovinu oružjem, on je kazao da ne zna, da je SNS velika stranka i da ne može sve ni da poznaje.

Rekao je da ne zna šta poslanica Marinika Tepič želi da dokaže navodima o tome što je Tešić donirao traktore porodici sa Kosova.

„Ne znam šta time želite da dokažete, time što je neko nekad donirao traktore. Ja ne znam ko je taj čovek i zašto bi ja ili neko drugi iz SNS morao da zna ko je taj čovek“, rekao je Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari