Martinović: Sačuvali smo Skupštinu 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović (Arhiva)

Poslanici vladajuće koalicije ispunili su obećanje – sačuvali su Skupštinu Srbije, rekao je šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, prenosi N1.

On je rekao da su poslanici pokazali kako se na miran, civilizovan i demokratski način mogu odbraniti institucije od onih koji bi nasiljem hteli da ponište izbornu volju građana, navodi N1.

„Sačuvali smo Narodnu skupštnu od onih koji su imali vrlo jasan plan – da u Narodnu skupštinu uđu silom i da pokušaju da izazovu incident, da ispovociraju sukob s narodnim poslanicima SNS-a, da isprovociraju sukob sa policijom. Taj pokušaj im je propao“, rekao je Martinović.

Kako je juče izgledao dan unutar Skupštine Srbije?

Dodao je da ta takvu politiku „niko normalan“ ne podržava, prenosi N1.

„Oni koji misle da im je budućnost u motornim testerama, u vešalima i u silovanjima, neka nastave tako da se ponašaju, ali ja mislim da su im građani Srbije vrlo jasno poručili juče da su protiv takve politike i da je to politika za koju apsolutno niko normalan i niko pristojan u Srbiji, ma kojoj stranci pripadao, jednostavno ne želi da podrži“, rekao je Martinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari