Mihajlović: Nisam zaboravila sa kim je sve Dačić delio političke ciljeve 1Foto: FoNet/MGSI

Ukoliko ga vređa moj predlog da na izbore izađe u koaliciji sa SNS, predsednik SPS Ivica Dačić može samostalno da nastupi na izborima, pa da se i on sam, a i svi mi, uverimo koliku podršku ima kod građana, poručila je članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

Ona je u pisanoj izjavi navela da ne zna šta je Dačića toliko naljutilo i uvredilo u činjenici koju je iznela da će njegova stranka mnogo lakše očuvati svoje funkcije u Vladi ukoliko bude išla na zajedničkoj listi sa SNS, a ne samostalno.

”Šta u ovome nije tačno? Zar nije interes SPS da i posle izbora bude na vlasti i deo vladajuće koalicije koju će, uverena sam, i dalje predvoditi Aleksandar Vučić i SNS“, upitala je Mihajlovićeva. Ona je kazala da je, možda, po sredi nešto drugo i upitala da li se lider socijalista stidi Srpske napredne stranke i da li SNS doživaljava samo kao most preko koga može da sačuva svoje i pozicije svojih drugova i drugarica iz SPS.

„Nisam zaboravila sa kim je sve Dačić do sada delio iste političke ciljeve, za koje tvrdi da ih danas deli sa Vučićem. To dobro znaju i Vojislav Koštunica i Boris Tadić i Dragan Đilas, a zna i Mirjana Marković”, navela je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari