Mihajlović: Novim pretnjama opozicija pokazala ponovo da su njihova politika sila i bezakonje 1Foto: Ministartsvo građevinarstva

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ocenila je danas da opozicija novim pretnjama političkim neistomišljenicama samo pokazuje kako bi oni vladali Srbijom, i da je njihova prava politika sila i bezakonje.

„Sve smo to od njih već videli – i upadanje u institucije, i zahteve da dođu na vlast bez izbora, i nasilje i pretnje nasiljem. Кad institucije rade svoj posao, govorili su da je to politički progon, ali bi zato radije da oni budu ti koji će hapsiti“, navodi se u pisanoj izjavi Mihajlovićeva povodom izjave predsednika Nove stranke Zorana Živkovića da će prva odluka nove vlasti biti hapšenje Aleksandra Vučića i svih koji su učestvovali u njegovoj vlasti.

Mihajlović je kazala da su građani imali dovoljno prilike da vide da šta im nudi opozicija.

„Srbiju u kojoj se ne grade auto-putevi, u kojoj se zakoni primenjuju kako njima odgovara, i u kojoj se poništava volja građana, samo zato što ih građani ne žele. I što ih manje žele, to su glasniji u svojim pretnjama“, rekla je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari