Mihajlović: Novim pretnjama opozicija pokazala ponovo da su njihova politika sila i bezakonje

Ostavite komentar


  1. Jao Zorana …opet vi u medijima… zar niste na terenu …vase ministarstvo je tehnicke prirode , teren i samo teren … nesto mi govori da ste se uplasili Acinih pretnji na “ radnoj proslavi “ u Pinkiju “ da priprema cistku 50 % ministara i centralne liste . Ma nebojte se , znate vi kao i mi, da je to namenjeno ovcama , sitnim penzionerima i radnickom sitnisu a nikad se ne uradi cak i suprotno
    Ovo sto gosp. Zivkovic “ spominje „to i mene plasi pa zato… cool …nemojte kritikovati “ vase ne isto misljenike „, ustvari Acine , “ primitivno sa zamenama teza , kao svi polu pismeni naprednjaci nego sa mnogo vise intiligencije , stila i originalnosti sto potvrdjuje vas stil oblacenja i izbor galanterije svetske klase

  2. Videli smo Zorana kako u skupštini ni jedan predlog opozicije ne može da prođe, dotle da se zatrpavanjem amandmanima većine onemogućava da opozicija uopšte dodje do reči. Koja je alternativa? Nasilje nije ali to je naprednjacki spin o nasilju. Vi želite da opozicija ne postoji, shvatate, Zorana? Ko stvarno vrši nasilje?

  3. Bravo Zoko…Sve sto kazes UPRAVO RADI SNS STRANKA SA VUCICEM I VAMA KOJOJ JE NAPISANO PAST COPY STA DA KAZES…I TI CES U ZATVOR ZBOG SVEGA STO SI POKRALA …..MEGATREND PROJEKAT MINISTRA…NEOBRAZOVANA BEDEVIJA TIPICNA SNS RADIKALKA SA PUNDJOM KOSOM KARMINOM I BLEBETANJEM U PRAZNO…ETO TO JE SLIKA I PRILIKA ZENA U SNS ….SEDI ZOKO JEDAN

  4. nije prijetnja kada se kaže da će neko u zatvor zbog kradje i lopovluka,jer ne može biti prijetnja postupanje po zakonima države. prijetnja je kada se kaže da će ubiti 100 ljudi za jednog,kada se Oliveru Ivanoviću kaže da je izdajnik i sl.

  5. potpuno je jasno da vođa krši sve moguće zakone jer u da nije tako nikad ne bi imao informacije koje obelodanjuje na konferencijama za štampu. za to će odgovarati i sigurno ići u zatvor. a šta će tek biti kada se pročešljaju ti putevi koje ste plaćali 4-5 puta skuplje nego što stvarno koštaju ? mislim da ćete vi gospođo umesto u teretanu u koju sad idete dizati zatvorske tegove.

  6. Može li ova nečasna žena da progovori koju reč o problemima u stranci vlasti, koji su i veći i važnoji od problema opozicije.
    Baš je bedno to ulizivanje Vučiću i sakrivanje propusta u radu njenog ministarstva, počevši od nekvalitetne gradnje puteva, pa preko ustupanja radova mimo konkursa, i sve do snimka kako Babić „nije“ vozio auto koji je izazvao tragediju.
    Sve ovo zaslužuje istragu i suđenje ovoj plavuši!

    1. Vala, od tebe napuderisana i tvoje krvave bulumente na celu sa vrhovnim, koji preti, bljuje, laze, kroz istoriju Srbije, nije bilo vece sile bezakonja,korupcije, prevare,lazi,upropastavanja svega cega se dotaknete.

      Postovanje Redakciji Danasa

  7. Gospodjo napuderisana:
    nije Vama i Vucicu pretnja Zoran Zivkovic
    niti opozicija.
    Vi bi trebali naroda da se bojite, istog tog naroda
    koga bezdusno pljackate svakog dana.
    Sto rece profesor Jovo Bakic u vise navrata,
    plivacete uzvodno Dunavom i sudice Vam
    Revolucionarni sud naroda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.