Mihajlović: Prizivanje smrti, nasilja i nereda neće doneti ništa dobro 1Zorana Mihajlović Foto: Beta/MGSI/Mileta Mirčetić

Potpredsednica vlade Srbije i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović je izjavila danas da je deo opozicije komentarima o vesti o zdravstvenom stanju predsednika Aleksandra Vučića još jednom pokazao da su „najglasniji kada se treba istaći u mržnji pprema političkim protivnicima i pozvati na obračun sa svima koji ne misle kao oni“.

„Pozivi na atentat, na spaljivanje kuće predsednika i „bolivijski scenario“, napisi „umro je drug Vučić“ – to smo sve mogli da vidimo od dela opozicije na društvenim mrežama, kaže se u saopštenju Zorane Mihajlović.

To nije Srbija kakvu žele njeni građani, jer dobro znaju da prizivanje nečije smrti, nereda i sukoba neće nikom doneti ništa dobro, zaključila je ona.

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

20 reagovanja na “Mihajlović: Prizivanje smrti, nasilja i nereda neće doneti ništa dobro”

  1. Javlja se kandidatkinja za „prijestolonaslijednikovicu“ (najduža reč u srpskom jeziku ako je po Zabavniku). Sledeći kandidat za „Vegetu“.

  2. Da, da, užas živi. A kad je, onomad, master iz Kragujevca poručio Đinđiću da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom, onda je to bilo neobično duhovito.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.