Vučić: Od ponedeljka biću u punom radnom pogonu 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, poručio je večeras da će već od ponedeljka biti u „punom radnom pogonu“.

Vučić je na Instagramu i Tviteru zahvalio svim lekarima i zaposlenima na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA): „Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu“.

https://www.instagram.com/p/B47q9eNJsao/

Vučić je u petak u kasnim popodnevnim satima primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog kardiovaskularnih problema, a danas je objavljeno da je njegovo stanje stabilno.

U Predsedništvu Srbije danas je za N1 potvrđeno da je zdravstveno stanje Vučića stabilno. Za sada se ne zna kada će biti pušten kući, a to će zavisiti od procene lekara, rečeno je iz Predsedništva.

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je ranije danas da je siguran da će zdravstveno stanje Vučića biti u redu.

„Siguran sam da će biti sve u redu i to zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša lekare. On potraži pomoć samo kad mora, ali se brže, nego što bi mu i jedan lekar savetovao, vrati na posao“, rekao je Vulin za TV Pink.

On je dodao da se Vučić ponaša kao svaki građanin i da zbog njega nije sazvan konzilijum, niti se na VMA pravi lekarski tim za njegovo lečenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari