Mihajlović: Sramotno što opozicija koristi napade na Vučića kao svoju poslednju šansu da budu primećeni 1Zorana Mihajlović Foto: FoNet/MGSI

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da je sramotno da opozicioni političari koriste napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao svoju poslednju šansu da budu primećeni u medijima i javnosti.

Lista političara koji nasiljem, uvredama i napadima na predsednika Srbije pokušavaju da skrenu pažnju na sebe dobila je još jednog člana – Sergeja Trifunovića, bivšeg predsednika Pokreta slobodnih građana, navodi se u pisanoj izjavi Mihajlović.

Žalosno je, ocenila je ona, da predstavnik stranke koja nosi reč sloboda u svom nazivu na ovakav način zloupotrebljava javnu reč, da iznese najteže optužbe protiv nekoga, bez ijednog dokaza.

Trifunović je na svom tviter nalogu napisao: „Da rezimiramo:@avucic jeste učestvovao u ubistvu Olivera. Baš ovako kao šta sada pujda svoje džukce da ga brane, tako ih je onda pujdao da laju na pokojnika. Dok ga nisu na smrt izgrizli, s leđa, prethodno isključivši kamere. Da ima malo integriteta, sam bi se oglasio, Av,av..”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari