Milićević: Poslanici SPS prisustvovaće mitingu "Budućnost Srbije" 1Đorđe Milićević Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Poslanički klub SPS će u petak 19. aprila biti uz svoj narod i građane na mitingu „Budućnost Srbije“ ispred republičkog parlamenta.

Smatramo da je to pravi i adekvatan odgovor na sve što smo imali prilike nažalost da gledamo proteklih meseci, miran i dostojanstven odgovor na pretnje, ultimatume i zahtev i nažalost na nasilje, rekao je Đorđe Milićević, portparol SPS.

On je, na konferenciji za novinare u parlamentu, dodao da taj skup pokazuje i potvrdu da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije spremni da izađu pred svoje građane i narod i polože račune za ono za šta su preuzeli odgovornost i da govore o onome šta će da rade u narednom periodu.

Milićević je naveo da poruka sa mitinga mora da bude jedinstvo građana jer Srbija je jaka onoliko koliko je jedinstvena.

„To nam je jedinstvo važno i potrebno u trenutku kada se donose odluke, koje su od ključne važnosti i kada govorimo o državnim interesima i Kosovu i Metohije i potpuno smo ubeđeni da građani to shvataju“, rekao je Milićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari