Milivojević: SNS sprovodi apsolutnu kontrakampanju 1Cvijetin Milivojević Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Politički analitičar Cvijetin Milivojević izjavio je danas da potezi Srpske napredne stranke (SNS) predstavljaju „apsolutno kopiranje“ svega što radi opozicija čime onemogućavaju da narod vidi šta opozicija zahteva.

Mlivojević je ulazak pripadnika SNS u prostorije lokalnih samouprava ocenio kao jedan od načina da se pošalje poruka opoziciji da im „ne padne na pamet“ da upadnu u Skupštinu Srbije.

On je agenciji Beta rekao i da najavljeni štrajk ministra odbrane Aleksandra Vulina predstavlja klasičnu spin priču kojom se bave svi mediji kao „temom nad temama“ da bi se skrenula pažnja sa bitnih tema.

Milivojević je kazao da vlast vrši apsolutnu „kontrakampanju“ i da su „kontramitinzi“ SNS-a započeli kada su se omasovili protesti „Jedan od pet miliona“.

Po njegovim rečima, „režim“ mitinge predstavlja kao „državnu kampanju“ u kojoj se predstavljaju neki rezultati, a da su u stvari „klasična izborna i stranačka kampanja“.

Da podsetimo, odbornici Srpske napredne stranke širom Srbije tokom popodneva skoro sinhronizovano ušli su u prostorije nekoliko lokalnih skupština kako bi iskazali „protest i neslaganje sa onim što radi opozicija“, a u pojedinim mestima i sa protestom koji je najavljen za subotu u Beogradu.

Građanski protesti „1 od 5 miliona“ koji se od 30. novembra održavaju jednom nedeljno u više od 50 gradova Srbije, nastavljeni su i večeras u više gradova i opština širom Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari