Ministarka Gojković o Belivukovom svedočenju: Cilj je pokušaj kriminalizacije Vučića 1Foto: Beta/Ministarstvo kulture i informisanja/Goran Zlatković

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković ocenila je svedočenje vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka kao „širenje neistine“ i dodala da je jedini cilj „pokušaj kriminalizacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

„Nije prvi put da se mnogi okupe u nameri da, u nedostatku argumenata, pretnjama, podmetanjima i klevetanjem predsednika i njegove porodice zapravo pokušaju da se obračunaju sa njim“, rekla je ona.

„Suprostavljanje mafiji uvek nosi veliku opasnost za onog koji joj ‘objavi rat’ i očigledno je da monstrumi koji su ubijali, sakatili i mučili ljude, neće lako povući i odustati od svojih kriminalnih, ekonomskih i političkih interesa“, napisala je Gojković u saopštenju.

Šef kriminalne grupe osumnjičene za više brutalnih likvidacija Veljko Belivuk na saslušanju u tužilaštvu pre dve nedelje negirao je da je ubica, a naveo da su predsednik Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga, objavio je danas portal „KRIK“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Ministarka Gojković o Belivukovom svedočenju: Cilj je pokušaj kriminalizacije Vučića”

  1. Ma mi svi znamo da je on cvecka, ali ga na inaguraciji cuvali pa posto im je dao kredibilitet i zastitu mogli da rade to sto su objavili on i njegov potrcko na TV, iako nebi trebali

  2. Majo Gojković,zar.ne vidiš…Da..Da..
    Vučić Aleksandar ..SAM..sebe kriminalizuje.

  3. Da li se to ministarka Gojkovic nudi za svedoka te ce na sudu potvrditi? Ovo polako prelazi u nevidjeni bezobrazluk tj. opsti criminal.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.