Niš: Opoziciona kandidatkinja u izolaciji jer joj je član porodice pozitivan na virus 1Foto: Niš moj grad

Kandidatkinja za odboricu Skupštine opštine Palilula, jedne od pet gradskih opština u Nišu, na izbornoj listi Grupe građana „Niš, moj grad“ nalazi se u kućnoj samoizolaciji jer je potvrđeno da je njen rođeni brat zaražen korona virusom, saopštio je danas za naš list Branislav Jovanović, jedan od lidera i gradski odbornik ove Grupe građana, koja izlazi na gradske i opštinske izbore u Nišu 21. juna.

– Naša kandidatkinja, njen brat i majka žive u istoj porodičnoj kući i svi se nalaze u izolaciji. I njena majka je naša aktivistikinja, sa kojom smo svi mi imali kontakt, jer otključava naše prostorije i deli izborni materijal. Pre nekoliko dana smo imali sastanak, na kojem je bio veliki broj članova, a prisustvovala mu je i majka naše kandidatkinje. Dakle, svi mi smo sada u nekoj vrsti rizika od infekcije – rekao je Jovanović.

On je kazao da će povodom ovakve epidemiološke situacije u toj Grupi građana razgovarati o daljim potezima. Ovakve okolnosti otežavaju preizbornu kampanju i idu u prilog onima koji se zalažu za bojkot izbora, kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari