Nova stranka: Odlaganje sednice kupovina vremena 1

Odlaganje sednice Skupštine grada Niša na kojoj treba da se odluči o sudbini niškog aerodroma, nije ništa drugo nego pokušaj naprednjačke vlasti da kupovinom vremena otupi oštricu nezadovoljstva građana i ipak sprovede sramotnu otimačinu, saopštila je Nova stranka.

Gradski odbor Nove stranke u Nišu neće odustati od svojih zahteva i nastaviće da insistira na tome da gradski odbornici postupe u skladu sa Ustavom i zakonima, ali i u skladu sa savešću i zdravim razumom, i stanu u odbranu niškog aerodroma i prava građanki i građana Niša, kaže se u saopšrenju.

Predsedniku naprednjaka Aleksandru Vučiću poručujemo da se što pre „uprti“ u Niš, da ponese sve sporne ugovore i javno ih pročita, kao i da se izvini za sve uvrede koje je na račun naših sugrađana izrekao kako on lično, tako i njegovi naprednjački pioni.

Građani Niša nisu „šteta za državu“, a još manje su „ološ elita“! Zahtevamo i da nam objasni s kojim pravom se o Nišu odlučuje za naprednjačkim stolom u Beogradu, za kojim se javna imovina čerupa, a plen deli prema privatnim dogovorima, saopštila je Nova stanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari