Obradović: Ko veruje Vučiću neka ide na izbore 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Ko veruje Aleksandru Vučiću i Maji Gojković – neka ide na izbore, saopštio je danas predsednik pokreta Dveri Boško Obradović i poručio da je, što se tiče Dveri i Saveza za Srbiju, a on veruje i svih pravih opozicionara u Srbiji, bojkot jedini odgovor na „farsu od pregovora u Skupštini Srbije“.

Ne mogu da verujem da postoje kolege iz opozicije koje veruju Aleksandru Vučiću i Maji Gojković na reč da će poboljšati izborne uslove do proleća sledeće godine, izjavio je Obradović povodom zaključaka jučerašnjih pregovora vlasti i opozicije u Narodnoj skupštini.

Ko može posle svega da veruje Maji Gojković na „lepe oči“? Nakon odlaska delegacije Evropskog parlamenta, ko garantuje sprovođenje bilo kakvog dogovora između vlasti i opozicije, upitao je Obradović u saopštenju.

Šta ako umesto Olivere Zekić SNS u REM izabere Dragana J. Vučićevića ili Željka Mitrovića? Šta ako u Nadzorni odbor Narodne skupštine stavi Marijana Rističevića i Marka Atlagića? Da li će to biti ti „poboljšani izborni uslovi“, dodao je on.

Čime treba da budemo zadovoljni? Time što su izbori koji su u zakonskom roku jedino mogli biti održani u aprilu – „pomereni“ za isti taj april? Šta su garancije da će se bilo šta promeniti po pitanju funkcionerske kampanje i pritisaka na birače, a posebno – šta će se i kada promeniti na RTS, RTV i drugim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, i ko to i kako garantuje i kontroliše, naveo je Obradović.

Prema njegovim rečima, bojkot će biti svojevrsno čistilište ko je na kojoj strani i to će biti veoma lekovito za Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari