Obradović: Ko veruje Vučiću neka ide na izbore

Ostavite komentar


  1. Ma Boškić nedaj se,nastavi sa borbom i sabotažama, a ko hoće na izbore,neka ide,neka pobedi ko pobedi ali si ti svima pokazao kakav si delija iz Ćaćak.

    1. Ma da Botin delija će i dalje da hara na vlasti, to si ‘teo da kažeš?
      Nije mnogima još dovoljno loše izgleda, ako tako i treba sve dok im ne izadje na nos.

  2. vucic=jeremic=obradovic=dilas i sta reci valjda smo te srece da kad smo imali nesto dobro mi smo hteli pogacu preko hleba,dobro je sto za 20 godina ce stici neki novi sada klinci koji nisu optereceni ni sa cim,a dotle nek nam je bog u pomoc izlazili ili neizlazili na izbore

    1. Tako smo mislili 90ih, doći će neki novi, pristojni ljudi.
      Posle 20 gona vratili se stari.
      Za 20 godina možda vam dodje i Šešel sa Vučićem j, kakve smo sreće, sa Tomom i Dragicom opet.
      Srbija nema vremena.
      Ti pristojni i obrazovani pobegoše.

      Bojkot.
      Nema legitimiteta ovakvoj vlasti, ovo je haos.

      1. Zar niste primetili da su pomenuti na vlasti i da nisu ni silazili u proteklih 30 godina? Zar niste primetili da je ‘opozicija’ koja šatro bojkotuje izbore pokušava da obezbedi ‘rezervne igrače’ u parlamentu -Vukadinović, 1 od pet miliona itd. Na taj način daje legitimitet izborima i ovoj vlasti, a šatro radi za narod. Dačić, Vučić, Šešelj, omiljeni opozicionar već 20 godina Boško i slični su instalirani da traju, a ne da se menjaju na izborima. Šta bi oni radili da nije politike? Bili bi seoski bibliotekari, seoski novinari, pripravnici u sudu…?

  3. A jel AV(SNS) dode na vlast pod ovim zakonima 2012 god.Ni jedana opozicija ne menja izborne zakone kod nas kada dode na vlast pa tako ni SNS.Kako je Bosko preskocio cenzus?U ovoj zemlji se pravi cirkus vec 30 god.Cude se sto mladi odlaze.Niko zakon ne primenjuje na politicare,samo za obicne smrtnike vazi zakon.Nece vecito biti tako.

  4. Ne verujem Vucicu, ali idem na izbore jer ne verujem ni tebi. Bojkotujem bojkot!

  5. Srpska deca veruju u majku Dafinu…devojke ,u Bozen kozmetiku…a gazde serbske u ekonomiste,pravnike,i menadjere…Zivela mega – Srbija…!!

  6. Teško da će im uskoro bilo ko u Srbiji verovati. Nema slobodnih izbora sve dok se potpuno ne oslobode elektronski mediji, obavezno oni koji su dobili naciopnalnu frekvenciju (RTS, Pink, Hepy, Prva i O2). Svim privatnim medijima oduzeti dozvole koji nisu radili u skladu sa zakonom tj nisu objektivno i nepristrasno informisali javnost o svemu u drzavi , naročito u vezi korupcije.

  7. Jel si ti verovao Vucicu,2016.2017.2018 kad si izlazio na izbore ? 2019 ste shvatili da su izborni uslovi katastrofalni .Pa bili su jos 2016 . ali naravno da ste izlazili jer vam je bilo stalo da doprete do gradjana,do nekih medija i nekakve popularnosti ,sto ce uraditi sada i Jovo Bakic.E,a sada ste vi za bojkot sa ostalima jer imate ustaljene pozicije u opoziciji i mozete to sebi da priustite,pa se setio da govori o principijelnosti bibliotekar iz Cacka,kojeg je po svojim recima Ds pokrala 2012.,ucestvovajuci u onoj sramotnoj kampanji sa Sns-om . Dakle,principijelnost iznad svega,ne treba verovati Vucicu ,sta li ste onda sa njim radili 2012 ,opet zajednicki interes.Hocete li govoriti slicno o kolegama iz opozicije kao o ovima na vlasti, ukoliko dodju na vlast a vi budete i dalje opozicija,odgovor je naravo poznat .

  8. isti si ko i on ako nisi gori sorry ali treba bas neko novi potpuno novi da dodje na vlas vi ste ista garda

  9. A kome da verujemo? Tebi Boško, koji gaziš preko glavnog obeležja drzave, kršiš, lomoš sve što dotakneš..

  10. Nemam sta da verujem ili ne verujem. Vidim čoveče sta je sve uradio za tvoj rodni grad. A sta si ti uradio sem sto si unistio i svoju stranku pa sada kao bojkotujes, jer ne mozes da predjes cenzus.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.