Obradović: Krivične prijave me neće zaplašiti, smešan pokušaj pritiska 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Predsednik Dveri Boško Obradović poručio je danas da ga krivične prijave koje su protiv njega podnete zbog ispisivanja poruke „Bojkot“ na platnu u Vranju i tvita kritike zamenika gradnonačelnika Beograda Gorana Vesića „neće zaplašiti“ i da predstavljaju „smešan pokušaj pritiska“.

„Obe stvari zbog kojih su podnete prijave su deo mog političkog delovanja. Da li je normalno da vlast od Vranja pravi Potemkinovo selo i umesto sređivanja fasada kači platno da bi Vučić mogao da se slika, a onda kada ukažemo na tu farsu i igranje sa inteligencijom građana i preko tog platna pošaljemo političku poruku dobijamo tužbu? Pa nije normalno“, rekao je Obradović u saopštenju za javnost.

Ocenio je da „nije normalno“ ni da se zbog njegove poruke Vesiću „oglašava i diže tužbe tamo neki Sima Spasić“, a Vesića „nema nigde da objasni građanima zašto je uništio Beograd“.

„Ako je za njih pretnja to što stalno ističem da će morati zakonski da odgovaraju, neka znaju da pri tom stavu ostajem“, rekao je Obradović.

Kako navode Dveri, protiv Obradovića su podnete dve krivične prijave – jedna zbog ispisivanja poruke „Bojkot“ na platnu u Vranju, dok je jednu podneo predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić zbog tvita o Vesiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari