Obradović: Sada imate Trg laži  1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović tokom svoje posete Vranju prelepio je u centru grada kod zgrade rekonstruisanog Pozorišta „Bora Stanković“ tablu sa nazivom Trg Republike i postavio nalepnicu na kojoj piše „Trg laži Aleksandra Vučića“. 

Obradović je to učinio na delu fasade starog zdanja hotela koje se nalazi u procesu restitucije, a koje je prekriveno plastičnom folijom kako bi se na ovaj način izbegla ružna slika ovog dela grada kada je predsednik Srbije 21. oktobra otvorio zgradu pozorišta.

Tokom dana Obradović je boravio i u Preševu.

Bojkota neće biti ali pod uslovom da izbori budu odloženi za kraj naredne godine i uz formiranje tehničke Vlade u kojoj bi ušli i ministri iz opozicije“,  rekao je u svom obraćanju sa ulaza u zgradu Gradske uprave u Vranju lider Dveri Boško Obradović.

On je još jednom zahtevao „oslobađanje Javnog servisa za sve lidere opozicije“, navodeći da“ za četiri godine nije bilo ozbiljnijeg nastupa ni jednog predstavnika opozicije na RTS Koji finansiraju svi građani Srbije, a na kome se pojavljuje samo predstavnik korumpirane vlasti po čijem nalogu Srbija tone u korupciju i siromaštvo“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari