Obradović: Vreme je da Mali, Vesić i Mitrović osete zatvorske uslove 1

Oni koji vole Vučića svoj glas će dati njemu, oni koji žele povratak DS glasaće za njih.

Ogroman broj onih koji ne vole ni ono što je bilo ni ovo što je sad, zaokružiće koaliciju Dosta je bilo i Dveri – istakao je prvi čovek Dveri Boško Obradović, gostujući u emisiji „U Beogradu danas“, koju zajednički realizuju TV Šabac i naš list.

Obradović je kazao da očekuje da će svi oni koji žele da nema više tajnih ugovora, nameštenih tendera i partijskog zapošljavanja, svoj glas dati njihovoj koaliciji. On je podsetio na, kako je rekao, surovo činjenicu i istinu, da iako Srbija trideset godina propada, još uvek niko nije odgovarao.

– Verovali ili ne, dok mi sada ovde razgovaramo, u zatvorima Srbije na osnovu pravosnažne presude, na višegodišnjoj robiji koja je zaslužena zbog pljačke i kriminala, ne nalazi se nijedan političar koji nas je pokrao u prethodnom periodu. To jednostavno tako više ne može i zbog toga mi dolazimo da podvučemo crtu, zavedemo red, jasno kažemo da to tako više ne može, te da primera radi Siniša Mali, Goran Vesić i Željko Mitrović konačno malo osete kakvi su zatvorski uslovi u Srbiji – poručio je Obradović.

On je saradnju sa pokretom Dosta je bilo ocenio kao veoma pozitivnu, dodavši da je u razgovoru sa glasačima na terenu mogao da se uveri u odličan odjek njihove koalicije, jer ih birači prepoznaju kao iskrenu i pravu opoziciju. Obradović je naveo da je svestan da se oni i DJB u mnogo čemu razlikuju, ali da im je zajednička borba protiv kriminala, korupcije, partokratije i lopovluka. Kako je ocenio, Aleksandar Vučić na beogradskim izborima ima makar deset svojih lista koje finansira i kojima je skupio potpise, te je zato upozorio na to da građani ne rasipaju svoje glasove na one liste koje ne mogu da pređu cenzus, jer tako automatski obezbeđuju više mandata SNS-u. Govorivši o proglašenju liste „Zato što volimo BELOVGRAD“ u poslednjem momentu i urgiranju GIK-a oko izdavanja lične karte, Obradović je kazao da bi, da je on Luka Maksimović, dobro razmislio da li svesno ili nesvesno pomaže Aleksandru Vučiću. On se osvrnuo i na kandidaturu Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića na predstojećim izborima, ocenivši da oni nemaju dokaz da su opozicija, jer ih godinama unazad nije bilo na protestima protiv Vučića, niti su javno kritikovali njegovu vlast, a sada se samoproglašavaju za lidere opozicije.

U jednom trenutku sam se uplašio duela sa Šešeljom

U jednom trenutku sam se uplašio večerašnjeg duela sa Šešeljom, jer sam pomislio da bi mogao da ponudi da se sastanemo u Zadruzi na Pinku ili u Parovima kod Mariće. On je na kraju ponudio Studio B, treću naprednjačku televiziju posle Pinka i Hepija i ja nemam problem sa tim. Odlazim na protivnički teren i znam da će biti dva na prema jedan, ali mislim da je važno da građani vide razliku između nas – rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari