Orlić: Živković priziva nesreću 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Vladimir Orlić, poslanik Srpske napredne stranke, reagujući na izjavu Živkovića da će se opozicija braniti na svaki način ukoliko bude napadnuta, rekao je da je to vrhunac neodgovornosti koja je tragično štetna po građane Srbije.

On je optužio je Živkovića za sunovrat političkih ideja, zbog kojih ne bira sredstva da bi zaslužio medijsku pažnju.

“Oni su najpre napravili neku neverovatnu konstrukciju, da se, zamislite preti likvidacijama takozvanim liderima te samoproglašene elite i samozvane opozicije. U stvari sve samim liderima bivše opozicije. A onda su kroz usta Zorana Živkovića zapretili da će oni da uzvrate vatrom, istom merom ili nekakvim oružjem. Oružje su pominjali. To je vrhunac neodgovornosti, one koja je tragično štetna po građane Srbije i koja je potpuno na liniji i onih njihovih vešala, testera i dugih cevi kojima su se bavili ranije. To predstavlja apsolutni sunovrat, prelom svih mogućih političkih ideja. Ti ljudi više ne znaju šta da kažu da bi zaslužili medijsku pažnju“, rekao je Orlić.

On je dodao da takozvana opozicija neverovatnim uznemiravanjem građana i prizivanjem nesreće u ovom društvu pokušava da postane nešto bitnija nego što jeste, a koliko su bitni, kako je rekao jasno je i njima samima.

“U pravu je Sanda Rašković Ivić kada kaže – to što oni rade, to liči na lajanje sa one strane plota. Ali to nije opravdanje za izazivanje bilo kakve nesreće ovom narodu. To je vrhunac neodgovornosti“, istako je Orlić, dodavši da nasuprot te neodgovornosti stoji Aleksandar Vučić koji brine o interesima građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari