Osnovan Pokret Slobodna Srbija 1Pokret Slobodna Srbija Foto: N1

U punoj sali u Požeškoj ulici, u Beogradu, održana je danas Osnivačka skupština Pokreta Slobodna Srbija (PSS).

Na Skupštini je izglasan Statut Pokreta Slobodna Srbija, usvojen logo i znak i izabrano petočlano Predsednistvo koje čine: Miloš Božović, Lidija Martinović, Dragan Topalović, Zoran Maksimović i Vuk Milosavljević.

Usvojena je politička platforma socijaldemokratskog profila, a okosnica Pokreta Slobodna Srbija oko koje su okupljeni članovi su stručni programi resornih timova iz ekonomije, urbanizma, obrazovanja, ekologije, rad i socijalna pitanja, saobraćaja, bezbednosti, sporta i omladine i poljoprivrede.

Dogovoreni su pravci daljeg delovanja PSS, kao i bojkot predstojećih izbora. U toku je formiranje novih stručnih timova, a sve sa ciljem demontaže štetočinskog režima i oporavka društva kroz donošenje novog sistema u političkom, ekonomskom, pravnom i ekoloskom smeru.

„Pozivamo i druge političke subjekte, nevladine organizacije, pojedince građanske inicijative da nam se pridruže u velikoj akciji oporavka našeg društva i države. Vreme je“, navedeno je u proglasu PSS.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “Osnovan Pokret Slobodna Srbija”

    • Sergej je spasao oko 160-toro dece , bolesne od najopakijih bolesti ! Koliko ih je Vučić spasao ? Kada je bilo glasanje u Skupštini , da se unese u zakon , da se deca bolesna od najopakijih bolesti leče u inostranstvo, ni jedan naprednjak nije digao ruku ??? Sramota, koja vas ne dodiruje, važno je pljuvati po Sergeju ????

      • Ideja je dobra,svi koji su bojkotovali izbore trebaju na izbore u jednoj koloni. Drugi koji se smatraju opozicijom a izašli su na izbore u drugoj koloni. Za pregovore sa vlastodršcima sa dva pregovarača, super.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.