Osnovan Pokret Slobodna Srbija

Ostavite komentar


    1. Sergej je spasao oko 160-toro dece , bolesne od najopakijih bolesti ! Koliko ih je Vučić spasao ? Kada je bilo glasanje u Skupštini , da se unese u zakon , da se deca bolesna od najopakijih bolesti leče u inostranstvo, ni jedan naprednjak nije digao ruku ??? Sramota, koja vas ne dodiruje, važno je pljuvati po Sergeju ????

      1. Ideja je dobra,svi koji su bojkotovali izbore trebaju na izbore u jednoj koloni. Drugi koji se smatraju opozicijom a izašli su na izbore u drugoj koloni. Za pregovore sa vlastodršcima sa dva pregovarača, super.

  1. nikad čuo za ikog od njih. ovo je samo teranje inata ili su stvarno dobili lovu od diktatora da ovo rade.

  2. Svaka čast profesorki, kao ptica stigne svuda, pusti glas, slika se. Na svako pitanje ima odgovor, za svaku oblast ekspert. Nema šta, svaka čast!Od Krušika, preko zagađenja, do pomoći beskućnicima, od religije, preko zaštite parka, do podrške novim pokretima. Kada bi bilo više kao što je ona, pa to bi bio pun pogodak.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.