Parović: Nadležni da saopšte ko naređuje zastrašivanje dece političkih protivnika 1Foto: miroslavparovic:rs

Lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović izjavio je danas da državni organi hitno treba da uhapse ljude koji su zastrašivali decu opozicionog lidera Dragana Đilasa i da obaveste javnost Srbije ko naređuje takve napade.

„Ovo nema nikakve veze sa politikom već sa elementarnom pristojnošću i empatijom koje svako normalno ljudsko biće oseća prema suzama i strahovima dece“, rekao je Parović.

On je dodao da b, kao otac dvoje dece, bio spreman da svoju porodicu brani i životom protiv onih „koji se osećaju toliko silni“ da su spremni da krenu na porodice političkih neistomišljenika.

Parović je rekao da je svojevremeno bio među onima koi su osudili i pozvali nadležne da hitno reaguju i kada je porodica predsednika Srbije Aleksandra Vučića bila izložena „gnusnim medijskim napadima i pretnjama“.

Lider SSP Dragan Đilas objavio je u nedelju uveče na društvenim mrežama da su pristalice vlasti deset minuta sa terase u njegovom susedstvu sa ozvučenja puštale skandiranje „Đilase lopove“, što je uznemirilo njegovu decu, koja su „plakala i tresla se od straha“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari