Parović: Nadležni da saopšte ko naređuje zastrašivanje dece političkih protivnika

Ostavite komentar


    1. Samo treba da se postuje zakon koji verujem da postoji za ovakve situacije. Da Dragan Djilas prijavi buku koja mu je smetala kao komunalni problem ili kao nesto sto ugrozava njegovu sigurnost ili unizava cast i dostojanstvo. Milicija da nadje pocinioce a to verujem da bih mogao i ja sam da nadjem a ne nasa vrla milicja, i da se nakon toga tuzilastvo izjasni a djilas da pokrene i privatnu tuzbu. Posle toga kad svako pojede parce pravde i plati sta mora ovakve stvari bi se manje i redje desavale. Naravno ovo ide i u kontra smeru. Kada opozicija skandira protiv lose vlasti uvredljive parole koje vredjaju njihovu cast i dostojanstvo i plase njihovu decu.
      Veci problem za mene je sto sam evo sad video da postoji jos jedan pokret, nisam bas revnosno pratio politicku scenu. Pa kako mislite da podeljeni u tolike partije, pokrete i pokretice pobedite jednu veliku celinu koja ima centralni sistem komandovanja? Cekacete da Vucic umre? sta? ajd objasnite mi, koliko vas jos fali na nasoj sceni, ima vas bre vise od vaski. Pa vi ne bi mogli da se dogovorite sta cete da pijete na jednoj zajednickoj sednici a kamoli nesto od vaznosti za drzavu.

  1. Nemoj da ste pokvareni ajde reci sto dirate Vucicevu decu sta nas briga za Djilasovu decu niko nezna njihova imena i prezimena , a nezna ni sam Djilas cija su njegova deca jer neverujem da zutokoso govno moze da napravi decu.

    1. Pravda za svu decu. Ne daj Boze da im neko dete u skoli spomene Tatu Prepostenog, ko da ih utesi posle…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.