Parović o incidentu u Predsedništvu: Stvari su otišle predaleko 1Foto: Privatna arhiva

Stvari su otišle predaleko i zbog sigurnosti građana ovo ludilo u zemlji mora stati, kaže za Danas Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarskog pokreta, komentarišući jutrošnji događaj u zgradi Predsedništva.

Dok Milana Dumanovića, predsednika Saveta za borbu protiv kriminala pokreta Oslobođenje, uopšte ne čudi ponašanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer ga smatra kukavicom.

Članovi Predsedništva Narodne stranke na čelu sa predsednikom NS Vukom Jeremićem došli su jutros u Predsedništvo tražeći prijem kod Vučića, budući da ih je on juče pozvao da se obračunaju sa njima, a ne sa nedužnim članovima SNS.

Međutim, prema Jeremićevim rečima, Vučić je sa obezbeđenjem došao pred njih uz viku, psovke i vređanje. Potvrdu ili demanti ovih Jeremićevih reči iz Predsedništva još nismo dobili.

Parović za naš list kaže da već dugo tvrdi da je aktuelni režim do te mere ruinirao društvo i državu da se bez preterivanja može reći da živimo u ludnici.

– Vučićev javni poziv opoziciji na tuču, a potom i ovi nemili događaji u Predsedništvu sada i u praksi potvrđuju da su stvari otišle predaleko. Svi smo pomalo odgovorni, ali je Vučić glavni krivac jer stalno generiše podele i na taj način vlada u haosu. Zbog sigurnosti i budućnosti svih nas ovo ludilo u zemlji mora stati – kaže on.

Dumanović pak smatra da je „poznato je da je Aleksandar Vučić kukavica koja već devet godina ne sme da izađe na TV duel ni sa kim i koji se stalno skriva iza svog obezbeđenja i kriminalnih klanova“.

– Takav je bio ceo život, cela njegova politička karijera je takva, od kukavičluka kod Šeselja, preko kukavičluka kod Tome Nikolića, pa do kukavičluka i skrivanja iza kriminalaca. Zato uopšte nisam iznenađen ovakvim njegovim uličarskim ponašanjem – zaključuje Dumanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari