POKS: Srbija nikada ne sme da pristupi NATO 1Foto: GettyImages

Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) ocenio je danas, povodom 21. godišnjice početka bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, da niko ni posle dve decenije nije odgovarao za zločine nanete srpskom narodu i državi zbog čega Srbija nikada ne sme da pristupi NATO.

„Srbija nikada i ni po koju cenu neće pristupiti NATO, jer ne može da zaboravi iživljavanje najmoćnijih sila nad Srbijom pre 21 godinu. Ne sme to da zaboravi ni u teškim trenucima kakav je ovaj“, izjavio je predsednik POKS Žika Gojković.

Gojković je u pisanoj izjavi naveo da Srbija ne sme da odustane od pokretanja tužbe protiv odgovornih za nedela nad srpskim narodom jer ratni zločini nikada ne zastarevaju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “POKS: Srbija nikada ne sme da pristupi NATO”

 1. Ovi režimski podrepaši, da imaju mozak i da smeju, prvo bi se zapitali šta je bio uzrok NATO bombardovanju.

  • A,šta je bio uzrok, ne bombardovanja,nego agresije? Milošević?Kako to onda da su planovi za cepanje SFRJ. pravljeni još 1981?

  • @NATO ne preduzima svoje akcije bez razloga,samo što ovdašnji populisti i mitomani to ne shvataju i prave se „neobavešteni“! Imaju selektivnu memoriju!

   • Ma Nato je humanitarna organizacija, cudi kako vec nisu dobili Nobela. Nego, samo nemojte vi srbofobi i sovinisti iz srpskog okruzenja da pricate o selektivnoj memoriji, krajnje je licemerno.

    • @Warum?!***Koliko ti neselektivno memorisani,nelicemerni, znate kakvo je bilo ponašanje srpsko crnogorske vojske prema albanskim civilima za vreme Balkanskih ratova,1912-1913.god.,na području današnje Albanije i Kosova?Da malo pročitate izveštaje srpskog oficira Dimitrija Tucovića ili Koste Novakovića,međunarodnih komisija za ratne zločine…?E,sada se čudite otkud tolika „ljubav“ Albanaca prema Srbima!A srpski šovinizam sam vrlo dobro osetio!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.