Poslanik Miloš Bošković je podneo ostavku DJB-u 1Foto: DJB logo

Narodni poslanik Miloš Bošković je pre sat vremena podneo ostavku u poslaničkom klubu DJB i vratio mandat narodnog poslanika, saopštava se iz te partije.

Politička razmimoilaženja su normalna pojava u političkom životu. Zahvaljujemo se Milošu na dosadašnjem angažmanu i doprinosu, i želimo mu uspeh u daljem radu. Miloš Bošković nije bio aktivan u Skupštini Republike Srbije u poslednjih godinu dana i praktično nije učestvovao u radu stranke u tom periodu. Vraćanje mandata je moralan čin odgovoran prema biračima koji su dali podršku DJB na parlamentarnim izborima 2016. godine, piše u saopštenju DJB.

Nakon ostavke svih članova predsedništva, generalnog sekretara stranke i predsednika beogradskog odbora, DJB je ušao u izborni proces koji će se završiti u skladu sa Statutom DJB početkom maja. Raspisani su izbori za predsednike pokrajinskog, beogradskog i niškog odbora, kao i izbori za predsednike okružnih odbora i članove Glavnog odbora. Do kraja marta će biti raspisani i izbori za novo predsedništvo stranke

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari