Protestna šetnja „Su čim ćete izaći pred predsednika?“ 1Karikatura Milana Božića predsednika opštine Požega Foto: Foto Inicijativa za Požegu

Protesti „Jedan od pet miliona“ biće održani u petak, 1. marta, u Požegi u 18 časova na Trgu Slobode, a sat kasnije i u Užicu ispred Skupštine grada.

Protestna šetnja u Požegi, koju organizuje Inicijativa za Požegu, nazvana je „Su čim ćete izaći pred predsednika?“ kao ironično pitanje loklanoj vlasti naprednjaka, s obzirom na spekulacije o tome da će taj grad, kako navode u Inicijativi, „uskoro posetiti kavaran budućnosti predsednika države“.

„Zato, ovog petka idemo u obilazak kapitalnih projekata u našem malom mestu da vidimo imamo li sa čim dočekati predsednika“, navode organizatori 17.požeškog skupa „Jedan od 20 huligana“, koji je deo protesta „Jedan od pet miliona“.

Na šestom protestu u Užicu, od 19 časova, građanima će govoriti psiholog dr Žarko Trebješanin i funkcioner Narodne Stranke dr Lazar Đurović, koji je bio uhapšen u decembru prošle godine tokom lokalnih izbora u Lučanima. Užičanima će biti ponuđeno da potpišu Sporazuma sa narodom, koji je ponudio Savez za Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari