Majdanpek: Kopredsednika pokreta #1od5miliona Martina Bežinarevića tužila doskorašnja zamenica predsednika opštine Majdanpek 1Foto: Može i drugačije

Doskorašnja zamenica predsednika opštine Majdanpek Elvira Jovanović podnela je prijavu protiv kopredsednik pokreta #1od5miliona i nosioca, za sada, jedine potvrđene opozicione liste u Majdanpeku „Može i drugačije“ Martina Bežinarevića zbog navodne povrede ugleda i časti.

Kako Danas saznaje prijavajepodneta nakon što je Bežinarević izneo navode “da je 400 miliona dinara planiranih za rekonstrukciju toplane u Majdanpeku jednostavno nestalo“.

Bežinarević je nakon suđenja izjavio da je njegov cilj iznošenje istine na videlo, koliko god ona bila teška i neprijatna za pripadnike lokalne vlasti.

-Ovo je samo još jedan primer političkog progona koji je naprednjacima vrlo poznat. Na ovaj način nas neće zastrašiti. Majdanpečani imaju pravo da znaju istinu – kazao je Bežinarević, dodajući da će uvek biti tu za one koji nisu u mogućnosti da govore za sebe.

-Ja sam uvek tu, u prvim redovima. Kad zatreba ispred kordona, a kad zatreba u sudnici. Tu sam umesto svih onih koji nisu u mogućnosti da se bore ali jesu doživeli nepravdu – naglasio je “ kopredsednik pokreta #1od5miliona.

Elvira Jovanović, koja je do skora bila na funkciji zamenice predsednika opštine Majdanpek, rekla nam je da za sada nema komentar i da će ga imati nakon presude.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari