PS: Vučić je sušta suprotnost Đukanoviću 1Foto: www.pokretsocijalista.rs (Arhiva)

Pokret socijalista ocenjuje da su svakodnevne laži i pretnje koje Vuk Jeremić upućuje na račun predsednika Vučića odraz sitnog politikanta koji svoju mržnju i komplekse prema boljem i uspešnijem više ne može da kontroliše.

Kada je reč o Crnoj Gori i Srbima koji tamo žive, Jeremić bi morao da zaćuti, jer je upravo politika koju je on predstavljao najviše doprinela da se Crna Gora otcepi od Srbije. 

Aleksandar Vučić je sušta suprotnost Milu Đukanoviću, on brine o svim Srbima, zato ga Srbi i u Srbiji i u regionu toliko cene i vole. 

Upravo je Jeremić taj koji odlično sarađuje sa Đukanovićem režimom i rado sa njegovim sradnicima pravi svoje privatne kombinacije. 

To kako Jeremić poštuje Srbe i Srbiju, najbolje se vidi iz razgovora sa Đukanovićevim savetnikom u kome ponižava Srbiju i neprijatnim smehom psuje majku Srbima. 

Jeremić nije zvao Roćana da pita zašto Srbi u Crnoj Gori nemaju osnovna prava, zašto su Srbi građani drugog reda, to Jeremića nije zanimalo, ali ga jesu zanimali luksuzni apartmani na Svetom Stefanu, plaćeni iz državne kase. 

Aleksandar Vučić u Crnu Goru nije otišao isključivo iz razloga da ne bi ugrozio bezbednost Srba iz Crne Gore, to je potez pravog, odgovornog državnika kome je stalo do svog naroda. 

Jeremića srpski narod nikada i nigde nije birao, njega su Srbi odavno najurili na izborima, pa zato sada cvili i kuka kod stranaca da ga ponovo dovedu na vlast. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari