PUF: Nenad Čanak - Vučićev antifašista 1Foto:Puf

Posle „zapaljivog“ govora Sergeja Trifunovića na mitingu u Novom Sadu, PUF kao autentičan pokret čiji su glavni protagonisti iz Vojvodine, nije mogao a da ne reaguje na lavinu reakcija i komentara tobože vojvođanskog patriote koji već trideset godina gradi svoj imidž na vojvođanskom pitanju.

On koji se navodno bori za interese građana AP Vojvodine dobro naplaćuje svoj višedecenijski politički angažman u vlasti,a gradjani Vojvodine sve lošije i lošije žive.

Nećemo se složiti sa Sergejom Trifunovićem da je Čanak „debelo krme“ , ali ćemo se svi složiti sa činjenicom da je Nenad Čanak u vlasti danas sa Aleksandrom Vučićem.

Ovaj Vučićev antifašista bavi se Vojvodinom samo u predizbornim kampanjama više od 30 godina.

Iznosi kritike na građanske proteste koji se već dva meseca dešavaju u Srbiji zbog učešća stranaka desne političke orjentacije na njima, a ne smeta mu učešće u vlasti sa istim onima koji su devedesetih godina vikali „sto za jednog“.

Aktivni učesnik u propagiranju kiča i promovisanju Pink nekulture i rijaliti programa, dobio je odgovor na adekvatan način i jezikom koji on sam najbolje razume.

Uvereni smo da će predsednik PSG Sergej Trifunović ispuniti želju Nenadu Čanku i reći mu sve u lice, kako je on to izjavio da želi.

Problem može samo da predstavlja kom licu ? Da li onom koje ima kad je u vlasti sa SNS,ili možda onom koje ima kad je „opozicija“,onom licu koje se predstavlja na njegovoj omiljenoj TV Pink, ili licu iz rijaliti programa u kojima obožava da učestvuje?

Vojvodina nije privatno vlasništvo Srpske napredne stranke (SNS) i Nenada Čanka, pa da se njihovim dogovorima, a ne zakonom, određuje koliko novca njenim građanima pripada.

Ne čuvajte Vojvodinu kao što ste Kosovo .Vojvođani ne žele drugu, nego drugačiju državu.

PUF!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari