Rasprava na Tviteru Boška Obradovića i Vladanke Malović 1Foto: Beta/Emil Vaš (arhiva)

Boško Obradović, lider Dveri, juče je na Tviteru pokrenuo raspravu sa Vladankom Malović, članicom Predsedništva SNS i šeficom Informativne službe vladajuće partije, okačivši naslov „Vučić: Krivokapić da prizna da je lagao ili da iznese dokaze“, uz komentar.

„Napasti budućeg predsednika Vlade CG dok to nije postao, a pre toga mu ne čestitati na pobedi na izborima jer nije pod kontrolom, može samo politički brat blizanac Mila Đukanovića. Ko je Vučića upoznao sa onima koji stoje iza Beograda na vodi? Pa, Milo!“

Boško Obradović je takođe i postavio objavu u kojoj je označio zvaničan nalog Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, kao i SNS Srbije, kao i fotografiju na kojoj su Vučić, Milo Đukanović i Muhamed Dahlan uz komentar:

„Draga Vladanka, kako se Vučić upoznao sa Muhamedom Dahlanom, ako ne preko Mila Đukanovića? Zar Dahlan prvo nije dobio crnogorsko, a potom i srpsko državljanstvo? Zar on nije glavni investitor Beograda na vodi? Izuzev ako pare nisu Milove i Vučićeve a on je samo maska“.

Sa zvaničnog naloga SNS Srbije je usledili su odgovori, potpisana sa Vladanka:

„Jado bedni, za razliku od Krivokapića koji je jedva dočekao da stane u red onih koji bestidno lažu i pljuju predsednika Srbije koji je kriv samo zato što se bori za prava srpskog naroda, Vučić nije izgovorio nijednu lošu o dotičnom. 1/2

„Što se tiče laži oko nekakvih poslova i upoznavanja tužno je što vam je politički ideolog nesrećni Milovan Brkić.

Uzgred, čestitaće svakom, kao i do sada, kada bude zvanično izabran na funkciju predsednika ili premijera“.

„Dragi Boškić, u narodu poznat kao tajkunska lažljiva gnjidica, kao što i sam znaš Dahlan nema nikakve veze sa Beogradom na vodi, kao ni Đukanović. Pošto širite laži godinama, čekamo tebe sada da dokažeš ove bljuvotine i pokažeš svima kako u stvari ti nisi lažljivi miš“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari