Ristić: Da li Srpska lista i dalje učestvje u vladi Haradinaja? 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Svi smo bili svedoci i kada su predstavnici Srpske liste i njihovi ministri, a i sam Aleksandar Vučić i Marko Đurić rekli da Srpska lista više neće biti deo vladajuće većine u takozvanoj Vladi Ramuša Haradinaja i da ministri podnose ostavke, upitao je Slaviša Ristić iz poslaničke grupe „Nova Srbija – Pokret za spas Srbije, na sednici srpskog parlamenta.

Ristić je rekao da je evo već mesec danas je od tada, a mi zapravo nemamo tu pravu informaciju da li oni zaista i dalje podržavaju Vladu teroriste Hradinaja ili su izvan nje.

Ristić je naveo da po infomracijama koje ima i na osnovu onoga što se može videti na terenu,predstavnci Srpske liste i dalje učestvuju i podržavaju tu vlast.“Kada su u pitanju takozvani ministri to je više nego očigledno. Znači imamo potpunu potvrdu da oni ne samo što odlaze u svoje kabinete i na poslove već jednostavno imaju redovne sastanke sa tzv. ostalim ministrima Vlade i redovne sastanke sa Ramušom Haradinjem“, rekao je Ristić, zatraživši i odgovor šta je učinjeno povodom najave Vučića da će biti privedeni „albanski teroristi preobučeni u uniforme terorističe takozvane države Kosova koji su krajem marta kidnapovali Marka Đurića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari