Rističević podrška Vučićevoj listi 1Marijan Rističević, foto: Media centar

Predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević izjavio je danas da ova stranka, na predstojećim izborima u Beogradu, Aranđelovcu, Boru i Sevojnu, „snažno podržava listu broj 1, čiji je nosilac predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić“.

On je na konferenciji za novinare, u Skupštini Srbije, rekao da ovu izbornu listu podržavaju zato što „čvrsto veruju“ da će posle izborne pobede „nastaviti da izgrađuje ne samo Beograd, nego i celu Srbiju“.

„Čvrsto smo uvereni da će naši koalicioni partneri raditi za društvo i građane, a da njihovi protivnici, bivša vlast, a sadašnja opozicija, neće raditi u korist građana, već u svoju ličnu korist“, rekao je Rističević.

On je dodao da opozicija želi da pobedi „samo da bi nešto podelila između sebe“.

Rističević je rekao da u biračkim odborima i izbornim komisijama, za izbore koji će biti održani 4. marta, „opozicija ima većinu, tako da su neregularnosti i krađe gotovo nemoguće, odnosno, ukoliko do njih dođe za to bi trebalo da odgovaraju oni koji čine većinu u organima za sprovođenje izbora“.

On je rekao da Narodna seljačka stranka želi da izborna lista broj 1 „apsolutno pobedi“.

„Nije bitno samo pobediti na izborima, biti prvi, bitno je apsolutno pobediti i napraviti što veću razliku između prvog i drugog, zato što pojedini nesrećnici iz opozicionih stranaka-bivša vlast najavljuju nemire i pokušavaju da predstave pobedu izborne liste broj 1, koja je nesumnjiva, kao krađu, iako imaju većinu u svim organima za sprovođenje izbora“, rekao je Rističević. On je rekao da bivša vlast priželjkuje 6. oktobar.

Rističević je apelovao na građane da u što većem broju izađu na izbore i glasaju za listu broj 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari