Šapić: Želim da Beograd okrenem Beograđanima (VIDEO) 1Foto: Stanislav Milojković

Prvi gost u emisiji zajedničke produkcije TV Šabac i našeg lista „U Beogradu danas“ bio je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, nosilac liste grupe građana sa njegovim imenom koja ga je predložila za gradonačelnika.

Sa novinarkom našeg lista Aleksandrom Popović Šapić je razgovarao o svojim planovima za glavni grad, istakavši da pre svega „Beograd želi da okrene Beograđanima“, uz garanciju da su na njegovoj listi kvalitetni i stručni ljudi, među kojima nema preletača.

U novoj emisiji koja će se emitovati na TV Šabac i sajtu Danasa, Šapić je poručio da ga ne interesuju istraživanja prema kojima je on treći favorit za budućeg prvog čoveka prestonice, kao i da posle izbora neće pristati niti na jednu drugu funkciju osim gradonačelničke.

On je objasnio da bi sa tog mesta mogao mnogo više da učini za svoju opštinu Novi Beograd, jer, kako je kazao, sadašnji gradski čelnici sa njim već godinu i po dana odbijaju svaku saradnju, počevši od trenutka kada je najavio da će se kandidovati za gradonačelnika.

Suprotno od tretmana koji on ima od sadašnje gradske vlasti, Šapić je kazao da će on sarađivati sa svim predsednicima opština, bez obzira iz koje partije dolaze, ukoliko postane gradonačelnik. Govorivši o uvredama i optužbama koje mu je nedavno uputio lider DJB Saša Radulović, Šapić je najavio da će zbog toga pravdu potražiti na sudu.

Ceo intervju možete pogledati na snimku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari